Jak vytvořit podzimní dekorace z dýní?

Jak vytvořit podzimní dekorace z dýní?
Podzim je obdobím, kdy se mnoho lidí snaží své domovy vyzdobit podzimními dekoracemi. Jedním z nejlepších způsobů, jak toho dosáhnout, je vytvořit podzimní dekorace z dýní. V tomto článku se podíváme na několik nápadů, jak vytvořit podzimní dekorace z dýní.

Svícen z dýně

Podzimní svícen z dýně je krásnou a jednoduchou dekorací, kterou si můžete vyrobit sami. Postup je velmi jednoduchý. Nejprve si vyberte dýni, která se vám líbí. Poté ji ořízněte na vrchní části a vydlabejte z ní dužinu a semena. Poté dovnitř dýně vložte svíčku a svícen je hotový. Pokud chcete, můžete dýni také vymalovat nebo na ni nakreslit podzimní motivy.

Květináč z dýně

Podzimní květináč z dýně je další krásnou dekorací, kterou si můžete vyrobit sami. Nejprve si vyberte menší dýni, která se vám líbí. Poté ji ořízněte na vrchní části a vydlabejte z ní dužinu a semena. Poté dovnitř dýně vložte květinový květináč a do něj umístěte podzimní květiny, jako jsou chryzantémy, slunečnice nebo další. Tuto dekoraci můžete umístit na stůl nebo na parapet.

Soška z dýně

Podzimní soška z dýně je další krásnou dekorací, kterou si můžete vyrobit sami. Nejprve si vyberte menší dýni, která se vám líbí. Poté ji ořízněte na vrchní části a vydlabejte z ní dužinu a semena. Poté na dýni nakreslete podzimní motivy, jako jsou listy, dýně, slunečnice a další. Poté tyto motivy vyřežte nožem. Tuto dekoraci můžete umístit na stůl nebo na parapet.

Koš z dýní

Podzimní koš z dýní je další krásnou dekorací, kterou si můžete vyrobit sami. Nejprve si vyberte menší dýni, která se vám líbí. Poté ji ořízněte na vrchní části a vydlabejte z ní dužinu a semena. Poté dovnitř dýně vložte košík a do něj umístěte podzimní plody, jako jsou jablka, hrušky, ořechy a další. Tuto dekoraci můžete umístit na stůl nebo na parapet.

Vytvoření podzimních dekorací z dýní může být velmi zábavné a kreativní. V tomto článku jsme se podívali na několik nápadů, jak vytvořit podzimní svícen, květináč, sošku a koš z dýní. Tyto nápady mohou být použity jako inspirace pro tvorbu podzimních dekorací z dýní.

zdroj: Nejlepší recepty a dekorace z dýňového statku Ligges

 



autor: Josef Šmrdlavski - zdroj fotky: Profimedia , Publikováno: 26.10.2023
Reklama
Reklama