7 Inspirativních úložných řešení pod schody

7 Inspirativních úložných řešení pod schody
Schodiště může být více než jen spojením mezi patry domu – může být také skvělým prostorem pro úložné řešení. Využití prostoru pod schody může být efektivní a estetické. Zde je sedm nápadů na využití této často opomíjené oblasti:

Vestavěné Regály a Knihovny

Využijte volný prostor pod schody k vytvoření vestavěných regálů nebo knihoven. To je ideální místo pro ukládání knih, dekorativních předmětů a dalších věcí.

Výsuvné Zásuvky nebo Skříně

Zvažte instalaci výsuvných zásuvek nebo skříní. To umožní snadný přístup k uloženým věcem a zároveň udržuje prostor pod schody dobře uspořádaný.

Praktické Zásuvky na Boty nebo Věšáky na Kabáty

Tento prostor může být skvělým místem pro uložení bot nebo zavěšení kabátů. Zorganizujte prostor pomocí praktických zásuvek na boty nebo věšáků na kabáty, abyste měli vše při ruce, když vycházíte ven.

Pracovní nebo Kreativní Koutek

Pokud máte rádi kutilství nebo potřebujete pracovní prostor, pod schody může být ideální místo pro vytvoření pracovního stolu či kreativního koutku. Zvažte instalaci skladovacích řešení pro nástroje a materiály.

Vinotéka nebo Minibar

Pro milovníky vína může být toto skvělým místem pro vytvoření vinotéky nebo minibaru. Instalace skleněných regálů nebo skříní s policekami na láhve může vytvořit elegantní úložný prostor.

Praktické Zásuvky na Domácí Potřeby

Vytvořte zde úložný prostor pro domácí potřeby, jako jsou čisticí prostředky, vysavače nebo další nástroje. Speciální skříně nebo police mohou udržet tyto věci dobře uspořádané a mimo běžný výhled.

Skryté Stíněné Skladování

Pokud preferujete minimalistický vzhled, zvažte instalaci skrytých stíněných úložných prostorů pod schody. Skryté skříně či šuplíky mohou být elegantním způsobem, jak udržet věci mimo běžný pohled, zatímco zůstávají snadno přístupné.

Užijte si maximální využití tohoto místa ve vašem domě! Tvůj prostor pod schody může být praktickým a stylovým přídavkem k vaší domácnosti.

 

Zdroj: Lucie Dvořáková - Domov plný nápadů

Zdroj fotky: profimedia.cz



autor: David Hába , Publikováno: 28.11.2023
Reklama
Reklama