Jak přežít rekonstrukci: Mluvte s dodavatelem

Jak přežít rekonstrukci: Mluvte s dodavatelem
Jak přežít rekonstrukci: Mluvte s dodavatelem. Měli byste zůstat v kontaktu se svým dodavatelem před, během a po renovaci domu. Jedině tak se vám podaří všechno zvládnout.

Mluvte o vzniklých problémech

Hovořit spolu s dodavatelem, ptát se ho na aktuální stav. To vám umožní dozvědět se o zpožděních co nejdříve a provést opravy, pokud si všimnete problémů ve vaší domácnosti. Můžete se s nimi setkat osobně nebo si s nimi promluvit po telefonu. Když se vaše renovace chýlí ke konci, zeptejte se svého dodavatele na kolaudaci. Profesionální dodavatel vám sdělí, zda potřebujete nějaké poslední úpravy, aby byl váš domov byl v dokonalém stavu. Můžete si také najmout služby interiérového designéra, které váš domov dotvoří

Hledejte inspiraci

Chce to kreativní nápady, aby byla vaše renovace skutečně efektivní. Pokud instalujete nové materiály do svého domova, měli byste si udělat průzkum, abyste našli materiály, které vypadají dobře a dlouho vydrží. Můžete nainstalovat betonové nebo přírodní kamenné stolní desky a sladit jejich barvy s barvami vašich stěn. Pokud během rekonstrukce pobýváte u přátel, podívejte se na materiály v jejich domě. Zeptejte se jich, odkud je získali, a zkuste zavolat dodavateli, který je může po renovaci nainstalovat. Můžete se také podívat do světa přírody. Svůj interiér můžete obohatit o větší množství přírodních prvků, instalací dřevěných materiálů a materiálů z přírodního kamene. Povrchy můžete také natřít zemitou barevnou paletou a vzájemně kombinovat odstíny hnědé a zelené.

Připravte se, že přijdou potíže

Renovace celého domu může být obtížná. Musíte podniknout předem správné kroky, abyste připravili svůj domov i sebe na potíže. Měli byste si uspořádat svůj domov a odstranit všechny předměty, které by se mohly poškodit. Nepořádek můžete minimalizovat vysáváním a umístěním odpadkových košů do každé místnosti. Zůstaňte v kontaktu se svým dodavatelem v každé fázi procesu a okamžitě řešte problémy. Udělejte si svůj domov co nejkrásnější s přírodními materiály a zajímavými barvami.

Zdroje: DesignBlendz

Zdroje foto: Freepik.com

 



autor: Helena Stejskalová , Publikováno: 19.06.2024
Reklama
Reklama