Snadné vylepšení kuchyně

Snadné vylepšení kuchyně
Kuchyně je srdcem každého domova, ale její modernizace může být nákladná. Naštěstí existuje mnoho způsobů, jak dát kuchyni nový vzhled, aniž byste museli utratit spoustu peněz. Zde je několik snadných vylepšení kuchyně, která vás nezruinují.

Dejte skříňkám nový vzhled
Jedním z nejjednodušších způsobů aktualizace kuchyně je natření skříněk. Čerstvý nátěr může vaší kuchyni okamžitě dodat moderní vzhled. Zvažte natření skříněk jasnou barvou pro zábavný a živý vzhled nebo neutrální barvou pro klasičtější vzhled.

Přidejte nové kování
Modernizace kování skříněk může výrazně ovlivnit celkový vzhled vaší kuchyně. Zvažte výměnu starého kování za nové, moderní úchytky a knoflíky.

Nainstalujte backsplash
Nový backsplash může vaší kuchyni dodat barvu a texturu. Na výběr je mnoho možností, včetně dlaždic, skla a dokonce i možností odlepení a nalepení.

Aktualizujte osvětlení
Instalace nových svítidel může vaší kuchyni dodat styl a funkčnost. Zvažte přidání závěsných světel nad ostrůvek nebo osvětlení pod skříňku, které rozjasní vaši pracovní plochu.

Přidejte trochu zeleně
Přidáním zeleně do kuchyně můžete docílit toho, že bude působit příjemněji a živěji. Zvažte přidání několika bylinek v květináčích nebo malé pokojové rostliny.

Zdroj: Zdraví z boží lékárny - Marie Treben

Zdroj fotky: profimedia.cz



autor: Pavel Hažlinský , Publikováno: 15.03.2023
Reklama
Reklama