Na dělící příčky rodinného domu použijte panely Ytong

Na dělící příčky rodinného domu použijte panely Ytong
Na dělící příčky rodinného domu použijte panely Ytong. Pokud stavíte rodinný dům svépomocí, určitě vás bude zajímat, jaké materiály je nejlepší použít, aby byly kvalitní a stavba šla dobře od ruky.

Nenosné vnitřní stěny pro bytové domy

Při výstavbě rodinného domu obvykle rozhoduje čas a náklady. Jaké vybrat materiály, aby byly dostatečně kvalitní, nebyly drahé a vydržely?  Musíte mít jasno už při plánování stavby domu. Systém dělicích stěn Ytong nabízí odpověď se svými panely od podlahy ke stropu z pórobetonu. Nenosné stěny se často používají v bytových domech a obvykle se kombinují s velkoformátovými tvárnicemi Silka. Oba systémy reagují na poptávku po rychlých, kvalitních, a přitom cenově dostupných způsobech výstavby. Jejich kombinací se výrazně zkracuje celková doba výstavby, a to i proto, že dělicí stěny Ytong se montují již během hrubé stavby. Ušetříte čas, a přitom se můžete spolehnout na kvalitu.

Odolají vlhku

Dělicí příčky Ytong lze použít všude. Díky své odolnosti proti vlhkosti jsou vhodné i pro instalaci ve vlhkém prostředí, jako jsou koupelny. Panely Ytong jsou vhodné pro rychlou a pracovní stavbu dělících stěn, skladů nebo chodeb. Pomocí suchého frézování můžete snadno přidat potrubní kanály a vybrání pro elektrické zásuvky

Přesná výška a šířka

Stěnové panely Ytong  se dodávajív přesné výšce a šířce, just-in-time, tam, kde je potřebujete. Instalace prefabrikovaných panelů se provádí pomocí hydraulického vozíku během hrubé stavby, protože materiál je odolný proti vlhkosti. A díky své nízké hmotnosti se dělicí panely instalují rychle a snadno, bez odpadu. Díky hladkému povrchu se vnitřní stěny Ytong snadno dokončují. Po vyhlazení švů a odstranění případných hrubých záplat bude vaše vnitřní stěna Ytong připravena k tapetování.

Ohnivzdorné panely

Sestavení panelů probíhá rychle a čistě, s minimálním odpodem. Pórobeton na Ytyongy se vyrábí z běžně dostupných surovin jako je cement, vápno, písek a voda. Izolační vlastnosti snižují spotřebu energie. Pórobeton, ze kterého jsou Ytongy vyrobeny, má testovanou požární odolnost minimálně 360 minut.

Zdroje: Xella, Storefrontapi,  Ytong

Zdroje foto: Freepik.com



autor: Helena Stejskalová , Publikováno: 29.05.2024
Reklama
Reklama