Kreativní a cenově dostupné způsoby, jak si doma udržet pořádek

Kreativní a cenově dostupné způsoby, jak si doma udržet pořádek
Udržet doma pořádek a nepořádek může být náročné, ale s trochou kreativity a několika cenově dostupnými úložnými řešeními je to možné. Zde je několik jednoduchých řešení, která vám pomohou udržet pořádek ve vaší domácnosti:

Používejte koše a košíky
Koše a koše jsou cenově dostupným a snadným způsobem, jak ukládat a organizovat předměty ve vaší domácnosti. Použijte je ve skříni k uložení bot, ve spíži k uložení občerstvení nebo v obývacím pokoji k uložení přikrývek a polštářů.

Instalace plovoucích polic
Plovoucí police jsou snadným způsobem, jak přidat úložný prostor do každé místnosti. Nainstalujte si je do obývacího pokoje k vystavení knih a dekorativních předmětů nebo do koupelny k uložení toaletních potřeb.

Použijte kolíkové desky
Kolíkové desky jsou univerzálním úložným řešením, které lze použít v každé místnosti. Nainstalujte si je do garáže pro uložení nářadí nebo do kuchyně pro uložení hrnců, pánví a nádobí.

Použijte zásuvkové děliče
Zásuvkové děliče jsou snadným a cenově dostupným způsobem, jak udržet pořádek v zásuvkách. Použijte je v kuchyni, abyste měli oddělené nádobí a příbory, nebo v ložnici, abyste měli úhledně složené ponožky a spodní prádlo.

Využijte organizéry do skříně
Organizéry do skříně vám pomohou maximalizovat úložný prostor a udržet pořádek ve skříni. Používejte je k ukládání bot, oblečení a doplňků.

Používejte úložné prostory pod postelí
Úložný prostor pod postelí je snadný a cenově dostupný způsob, jak uložit věci, které pravidelně nepoužíváte. Použijte úložné kontejnery pod postelí k uložení mimosezónního oblečení nebo náhradních lůžkovin.

 

Zdroj: Udělej si sám: univerzální rádce pro domácí kutily – Přemysl Engel

Zdroj fotky: profimedia.cz



autor: Pavel Hažlinský , Publikováno: 15.03.2023
Reklama
Reklama